You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

BY2707 Adidas Dame UltraBOOST X Parley Blå Blå Hvit

More Views

BY2707 Adidas Dame UltraBOOST X Parley Blå Blå Hvit

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: 969,00 kr

Special Price 679,00 kr

BY2707 Adidas Dame UltraBOOST X Parley Blå Blå Hvit

Regular Price: 969,00 kr

Special Price 679,00 kr

Details

Introduksjon av Adidas Ultraboost X Parley Coral Bleaching - enda et imponerende og seriøst bølgete tillegg til rekkevidde. Pass på å gi oss en kommentar nedenfor og gi oss beskjed om dine tanker om tette design.
Miljøgruppe Parley fortsetter å bygge videre på samarbeidet sammen med de tyske gigantene, og avslører en annen havsplagg i plast. Denne gangen er oppmerksomheten lagt på det store globale problemet, kjent som Coral Bleaching. Den nåværende forurensningen fra plast og avfall er truende de økosystemene til noen av de største revene i verden.
adidas og parley ser for å bekjempe tett spiralproblem ved å bringe bevissthet og bruke det samme avfallet til å lage stilig, tankevekkende fottøy.
De Ultra Boost X Parley viser et lignende havinspirert tema til tidligere Stils med en subtil blanding av Blå og Hvit. For å komplimentere den myke Primeknit, gir et stivt X bur støtte og gir en mer robust design.
Som alltid lover Boost-teknologien underfoot de Beste jeg støtter og støtter. Dette styrker hvert skritt med energi og holder føttene faste fast på bakken.

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: BY2707 Adidas Dame UltraBOOST X Parley Blå Blå Hvit

How do you rate this product? *

Quality: 0/5
Vote:
Price: 0/5
Vote:
Value: 0/5
Vote: