You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Dame adidas UltraBOOST X Parley Løping Sko BB1978

More Views

Dame adidas UltraBOOST X Parley Løping Sko BB1978

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: 969,00 kr

Special Price 679,00 kr

Dame adidas UltraBOOST X Parley Løping Sko BB1978

Regular Price: 969,00 kr

Special Price 679,00 kr

Details

Her ser vi nærmere på adidas Ultra Boost X Parley Blå. Da adidas fortsetter deres løpende innsats for å bli mer miljøvennlig, er det samarbeid som disse med bane vei til banebrytende utgivelser.
Adidas tar del i et sosialistisk miljøkonsern, Parley, og tar tak i et stort globalt problem. Ocean plast er ødeleggende de skrøpelige økosystemet på tvers av alle de havene i verden. adidas bli med i veldedighetsorganisasjonen jeg forsøker å ikke bare redusere de konsekvensene, men også spre bevissthet om tett voksende problem.
Som med tidligere utgivelser kommer tette Ultra Boost X laget av resirkulert havplast. Ifølge valuablemax.com forventes mer enn halvparten av sine sniker å bli laget av resirkulerte materialer innen 2020.
Tette Ultra Boost har en dyp nyanse av Blå over Primeknit. En 'X' bur gir ekstra støtte mens et syntetisk dekal sitter på baksiden. Dette kommer stemplet med metallisk merkevarebygging.
For å balansere utseendet sitter en Hvit Boost-enhet under føttene og lover de beste i pussing og støtte. En klebrig yttersula med Continental gir deg den super grippy stabiliteten under foten.

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Dame adidas UltraBOOST X Parley Løping Sko BB1978

How do you rate this product? *

Quality: 0/5
Vote:
Price: 0/5
Vote:
Value: 0/5
Vote: